Returnarea produselor

Suma de bani restituita pentru retur nu va include si cheltuilile de transport ( daca exista ). Produsele pot fi returnate prin curierat rapid la adresa: Str Zavoi, 42C, Valea Mare Podgoria, Arges.

Conform legii comertului electronic OG nr.34/2014, art.7 alin.1 consumatorul ( cumparatorul) are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 14 zile lucratoare, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului ( cumparatorului ) sunt cheltuielile directe de returnare a produselor.

Clientul are dreptul ca, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produselor comandate, sa returneze produsul si sa instiinteze firma Tui Star Trucking SRL asupra deciziei sale de a renunta la produsele comandate, fara obligativitatea invocarii unui motiv anume.

In cazul in care doriti sa returnati produsele, trebuie avute in vedere urmatoarele:

-contravaloarea transportului va fi suportata de cumparator ( client );

-produsele returnate trebuie sa fie noi, in cutie, impreuna cu toate accesoriile aferente produsului;

-bellezza.ro se obliga sa returneze suma achitata de client, prin tansfer bancar (in contul clientului), imediat ce toate conditiile de mai sus au fost indeplinite, in cel mult 14 de zile calendaristice

-din motive de igiena si sanatate, produsele cum ar fi adezivii si solutiile nu se pot returna daca au fost desigilate

-produsele ce au ambalajul original deteriorat nu se pot returna

-produsele a caror utilizare presupune contactul direct cu pielea/ochii si sunt desigilate nu se pot returna din motive de igiena si sanatate (ex: periute mascara, masti de protectie, manusi, pensete, plasturi etc.)

Costul transportului pentru retur este de 16 lei, identic cu cel de tur.

Nu trimiteti coletele retur cu plata ramburs, deoarece vor fi refuzate! Coletele se trimit la sediul nostru, iar dupa ce se verifica starea produselor se vor returna banii in contul pus la dispozitie de catre dvs.

Daca coletele returnate contin produse pentru care nu se aproba returul, conform politicilor de mai sus, ele vor fi returnate clientilor, iar acestia vor suporta contravaloarea transportului. In caz contrar, ele vor fi distruse, din motive ce tin de igiena si sanatate.