List of products by brand IBeauty Koreea

Despre IBeauty

IBeauty este o companie cu peste 20 de ani experienta in fabricarea de produse necesare pentru aplicarea extensiilor de gene fir cu fir. Compania s-a remarcat prin calitatea exceptionala a produselor pe care le ofera la preturi accesibile. Este una din marcile cu cel mai bun raport calitate-pret.

Produse IBeauty

In prezent, IBeauty Koreea are peste 2.000 de produse in portofoliu. Printre acestea se numara: extensii gene fir cu fir din par natural, adezivi gene, primere, remover, sampoane, creme pentru intretinere si multe alte produse dedicate genelor.

IBeauty fabrica extensii de gene fir cu fir doar cu urmatoarele curburi: I, J, B, C, CC, D, L, LC, LD si DD. Desi pe piata se gasesc diverse alte forme, acestea sunt mai mult ca sigur contrafacute.

Lista de grosimi disponibile in portofoliul IBeauty este aceasta: 0.05, 0.07, 0.10, 0.12, 0.15, 0.18, 0.20, 0.23, 0.25 si 0.30.

Lista de lungimi: 4-20mm.

Casetele cu extensii de gene de la IBeauty contin 12, 16 sau 20 de linii.

Tipuri de gene IBeauty

Tipurile de adezivi pentru gene produsi in fabricile IBeauty sunt: Super Plus, Ultra Super, Power Clear, Ultimate Bond, Hyper Bond, Ultra Bonding, Ultra Clear, Soft Tension, Safety Glue, Sensitive si Premium Glue. Cel pe care il recomandam noi este IBeauty Super Plus, deoarece are un timp de uscare foarte scurt si un pret accesibil.

Exista mai multe tipuri de removere IBeauty: Cream Remover, Gel Remover, Liquid Remover si Premium Gel Remover. Noi recomandam Cream Remover si Gel Remover, deoarece ofera cel mai bun raport calitate-pret.

Exista patru tipuri de primere: la 15ml, 20ml (spray), 50ml(spray), 100ml(spray). Noi il recomandam pe cel la 15ml, deoarecec este usor de folosit si pastrat. In plus, are cel mai bun pret.

Produsele IBeauty sunt antialergenice si nu provoaca iritatii. Acestea au fost proiectate sa fie usor de folosit atat pentru profesionisti, cat si pentru incepatori.