Masca medicinala din bumbac de protectie pentru fata
  • Masca medicinala din bumbac de protectie pentru fata
  • masca chirurgicala din bumbac reutilizabila
  • masca din bumbac reutilizabila

Masca Reutilizabila din Bumbac pentru Protectia Fetei

5,00 lei

Masca de protectie din tercot(un strat din bumbac+pe), cu elastic. Aceasta permite respiratia fara efort si filtreaza particulele solide netoxice.

- se adapteaza usor la forma oricarei fete

- mastile sunt folosite pentru protectia cailor respiratorii contra particulelor mari si pentru limitarea raspandirii curentilor creati prin expiratie sau prin tusire

- pot fi sterilizate in abur la maxim 150°

- elasticul are forma rotunjita pentru a nu deranja in cazul purtarii indelungate

Compozitie: 65% Bumbac 35% Polyester. Produs fabricat in Romania.

ATENTIE! Mastile nu au certificare N95, FFP sau alte certificari medicale. Protejeaza doar impotriva particulelor mari. Pot fi utile limitand vaporii rezultati prin expiratie sau prin tusire.

Cantitate
favorite
0
IN STOC

  • Plata online cu cardul Plata online cu cardul
  • TRANSPORT GRATUIT peste 250 lei TRANSPORT GRATUIT peste 250 lei

Mod de utilizare:

1. Se recomanda clatirea si uscarea produsului inainte de utilizare.

2. Asezati pe fata masca de protectie. Pozitionati cele 2 barete elastice pe urechi astfel incat masca sa se potriveasca corect pe partea inferioara a fetei.

3. Pentru o fixare sigura ajustati suprafata mastii pe conturul fetei si a nasului respectiv asigurati-va asupra faptului ca masca protejeaza partea inferioara a fetei.

4. Asigurati-va cu ambele maini ca masca este asezata in mod corespunzator.

5. Indepartati si inlocuiti imediat masca in cazul deteriorarii acesteia.

Masca poate fi reutilizata de mai multe ori. Utilizarea continua pe parcursul activitatii urmata de spalarea manuala in apa cu temperatura de pana la 60ºC sau in masina de spalat,in sac special de spalare in apa cu temperatura de pana la 90ºC (recomandam 60-70º, deoarece pot sa apara mici contractii de material). Se pot calca la o temperatura care sa nu depaseasca 150°. A nu se folosi inalbitor. Se pot curata chimic cu orice solvent in afara tricloretilenei!

Atentie: Utilizarea mastilor nu este permisa in medii cu impuritati ce nu pot fi filtrate sau lipsite de oxigen. In interesul atingerii unei protectii maxime, masca de protectie trebuie sa se potrivesca in mod corespunzator fetei utilizatorului. Parul capilar si cel facial,prins intre masca si suprafata fetei, poate afecta in mod negativ protectia corespunzatoare a fetei.

Mastile nu sunt certificate in privinta filtrarii virusilor sau a coronavirusilor. Pot fi utile limitand vaporii rezultati prin expiratie sau prin tusire.

Acestea nu sunt masti chirurgicale si nici masti medicale!

>

Masca
67 Produse

Fisa tehnica

Tip
Masca Fata

Referinte specifice

chat Comentarii (0)