• La reducere!
  • Pachet
Kit Extensii Gene IBeauty pentru Profesionisti
  • Kit Extensii Gene IBeauty pentru Profesionisti

Kit Extensii Gene IBeauty pentru Profesionisti

750,00 lei

In loc de 844,00 lei

Acest pachet contine

Adeziv IBeauty Ultra Super 5ml pentru extensii gene fir cu fir
Adeziv Gene IBeauty Ultra Super 5ml
48,00 lei
x 1
Remover Gel IBeauty 15ml pentru extensii gene fir cu fir
Remover Gel IBeauty 15ml pentru Extensii Gene
35,00 lei
x 1
Primer IBeauty 15ml pentru extensii gene fir cu fir
Primer IBeauty 15ml pentru Extensii Gene
35,00 lei
x 1
Penseta Dreapta Extensii Gene Vetus ST-12
Penseta Dreapta Extensii Gene Vetus ST-12
37,00 lei
x 1
Penseta Curbata Extensii Gene Vetus ST-15
Penseta Curbata Extensii Gene Vetus ST-15
37,00 lei
x 1
Betisoare Microbrush (100 buc) Culoare-Albastru
21,00 lei
x 1
Periute Mascara (50 buc)
22,00 lei
x 1
Plasturi cu Gel pentru Extensii Gene fir cu fir
Plasturi cu Gel pentru Extensii Gene
2,00 lei
x 20
Banda Medicala Micropore de Hartie 9m
5,00 lei
x 1
Piatra Cristal pentru Adeziv Extensii Gene
13,00 lei
x 1
Pompa uscare Extensii Gene
16,00 lei
x 1
Banda Micropore Transparenta Transpore 9m
Banda Micropore Transparenta Transpore 9m
6,00 lei
x 1
Set 30 Stickere din Aluminiu pentru Piatra Jad
5,00 lei
x 1
Termometru & Hygrometru pentru Extensii Gene
Termometru & Hygrometru pentru Extensii Gene
42,00 lei
x 1
Set 10 Inele pentru Adeziv Gene
Inel pentru Adeziv Gene (1 buc)
1,00 lei
x 10
Suport de Sticla pentru Extensii de Gene
Suport de Sticla pentru Extensii de Gene
32,00 lei
x 1
Mini Ventilator pentru Extensii Gene
59,00 lei
x 1
Suport Adeziv Gene tip Floare (1 buc)
Suport Adeziv Gene tip Floare (1 buc)
2,00 lei
x 5
Masca medicinala din bumbac de protectie pentru fata
Masca Reutilizabila din Bumbac pentru Protectia Fetei
5,00 lei
x 5
Sampon pentru Gene de la IBeauty 60ml
Sampon Gene IBeauty 60ml
52,00 lei
x 1
MIX Extensii Gene Fir cu Fir Mink Premium Curbura D IBeauty
MIX Extensii Gene Mink Premium IBeauty
49,00 lei
x 6
Cantitate
favorite
1
LA COMANDA

  • Plata online cu cardul Plata online cu cardul
  • TRANSPORT GRATUIT peste 250 lei TRANSPORT GRATUIT peste 250 lei

Pentru cine este recomandat Kit-ul de Extensii Gene Fir cu Fir IBeauty Profesionisti?

Daca esti profesionista in tehnica de aplicarea a extensiilor de gene fir cu fir,  Kit-ul de Extensii Gene Fir cu Fir IBeauty Profesionisti este tot ceea ce ai nevoie. El contine toate produsele necesare pentru orice profesionist. Acesta asigura cantitatile optime pentru fiecare produs, astfel incat sa fii sigura ca poti finaliza cu succes toate lucrarile pe care le vei avea.

Ce contine Kit-ul de Extensii Gene Fir cu Fir IBeauty Profesionisti?

Kit-ul contine diverse produse necesare pentru aplicarea de extensii de gene fir cu fir, care te vor ajuta sa obtii cele mai bune lucrari in siguranta:

- 6x Casete de MIX-uri de Extensii Gene Fir cu Fir IBeauty Mink Premium. Curbura si dimensiunile le poti alege chiar tu. Daca nu te descurci, nu ezita sa ne contactezi, iar unul dintre specialistii Bellezza iti va face recomandarile potrivie.

- 1x Adeziv Gene IBeauty Ultra Super 5ml - Adezivul fiind printre cele mai importante elemente in asigurarea unei lucrari exceptionale, am decis sa iti oferim unul dintre cei mai buni adezivi existenti pe piata. Acesta are un timp de uscare de 1-2 secunde, ideal pentru primele lucrari.

- 1x Remover Gel IBeauty 15ml pentru Extensii Gene - Daca clienta are deja extensii de gene aplicate, va fi nevoie sa le indepartezi. Remover-ul gel de la IBeauty are un efect rapid si nu dauneaza pielii, fiind hipoalergenic. Foloseste-l cu incredere!

- 1x Primer IBeauty 15ml pentru Extensii Gene - Aplica primerul inainte sa folosesti adezivul, astfel acesta va avea o priza mai buna si genele se vor mentine intacte o perioada lunga de timp.

- 1x Penseta Dreapta Extensii Gene Vetus ST-12 - O lucrare exceptionala nu poate fi realizata decat cu o penseta de precizie. Iti oferim una dintre cele mai calitative pensete existente pe piata.

- 1x Penseta Curbata Extensii Gene Vetus ST-15 - Orice specialista in domeniu are mai multe pensete. Intotdeauna trebuie sa ai la indemana o penseta curbata si una dreapta. Vetus ST-15 este o penseta curbata de calitate, care iti va usura foarte mult munca.

- 1x Set 100 buc Betisoare Microbrush - Te vor ajuta sa cureti genele de surplusul de adeziv, primer, remover si alte solutii.

- 20x Set 2 bucati Plasturi cu Gel pentru Extensii Gene - Aplica-i sub ochii clientei pentru a proteja pielea clientei si a indeparta mai usor surplusul.

- 1x Banda Medicala Micropore de Hartie 9m - Banda se poate folosi si ca inlocuitor pentru plasturii cu gel. Avand 9 metri lungime, poti fi sigura ca iti va ajunge o perioada indelungata.

- 1x Banda Micropore Transparenta Transpore 9m

- 1x Set 30 Stickere din Aluminiu pentru Piatra Jad - O piatra jad folosita des fara stickere se poate murdarii si devine inestetica si neigienica. Iti oferim stickerele pentru a ne asigura ca respecti si cele mai stricte norme de igiena.

- 1x Periute Mascara pentru Extensii Gene (50 buc) - Sunt unele dintre cele mai utile accesorii de care ai nevoie in aplicarea extensiilor de gene fir cu fir. Cum nu poti face suc de portocale, fara portocale, nu poti aplica extensii de gene fir cu fir corect, fara periute mascara.

- 10x Inel pentru Adeziv Gene (1 buc) - O sa ne iubesti pentru acest produs. Este foarte util in timp ce lucrezi, deoarece genele si adezivul vor fi mereu la indemana.

- 5x Suport Adeziv Gene tip Floare (1 buc) - Daca nu iti doresti sa desfaci si sa pui capacul de fiecare data cand ai nevoie de adeziv, iti oferim acest suport. Poti lucra timp de doua ore fara sa mai fie nevoie sa completezi cu adeziv. Siliconul de calitate pastreaza adezivi in cea mai buna conditie.

- 5x Masca Reutilizabila din Bumbac pentru Protectia Fetei - Procedura de aplicare de extensii de gene fir cu fir presupune intrarea in contact cu foarte multe persoane la o distanta foarte mica. Costul cu mastile de unica folosinta poate deveni unul destul de important pentru bugetul tau, mai ales la inceput de drum. De aceea, noi iti oferim o masca din bumbac, pe care o poti spala si steriliza prin calcare, ori de cate ori ai nevoie.

- 1x Mini Ventilator pentru Extensii Gene - Te va ajuta sa usuci mai repede genele clientei mult mai rapid decat cu pompa manuala.

- 1x Piatra Cristal pentru Adeziv Extensii Gene - Ajuta la aplicarea extensiilor de gene fir cu fir in incaperi cu umiditate ridicata.

- 1x Sampon Gene IBeauty 60ml - Acest sampon este recomandat pentru curatarea genelor inainte de a incepe procedura de aplicarea a extensiilor.

- 1x Termometru & Hygrometru pentru Extensii Gene - Iti va arata umiditatea si temperatura din camera unde vei aplica extensiile. Este foarte util pentru ca ajuta la evitarea locurilor cu umiditate ridicata.

Exista Kit-uri pentru aplicarea de extensii de gene fir cu fir mai ieftine?

Este foarte posibil sa existe, dar nu iti recomandam sa le achizitionezi. De ce? Fiindca exista posibilitatea ca produsele sa fie de calitate mai slaba sau sa fie contrafacute. Poate ca poti purta produse contrafacute, dar sa le aplici atat de aproape de ochi, poate poate avea efecte grave si ireversibile asupra sanatatii tale si a clientelor. 

Exista si asa zisele "kit"-uri care nu contin toate produsele de care ai nevoie si in acest caz nu vei putea realiza lucrari de calitate. Asta se poate traduce prin cliente nemultumite si sfarsitul unei cariere ce poate sa iti aduca venituri destul de mari si placerea de a vedea fericire pe fata clientelor.

Acesta este un kit complet pentru o profesionista?

Da, acesta este un kit complet, pe care orice profesionista in domeniu il poate folosi pentru a realiza lucrari de calitate. Desigur, exista multe alte instrumente, accesorii si solutii pe care o profesionista le foloseste in timpul procedurii de aplicare a extensiilor de gene fir cu fir, dar acestea vin sa iti usureze munca, alaturi de niste costuri suplimentare. Noi avem inca doua kit-uri: Kit Extensii Gene IBeauty pentru Incepatori si Kit Extensii Gene IBeauty pentru Avansati.

Pot solicita o cantitate mai mare dintr-un produs existent in kit?

Desigur, tot ce trebuie sa faci este sa dai comanda pentru kit-ul dorit, iar in momentul in care unul dintre colegii nostri va suna pentru confirmare, te rugam sa ii comunici ca vrei sa aduci modificari asupra cantitatilor. 

De ce sa comand un kit pentru aplicarea extensiilor de gene fir cu fir in locul produselor individuale?

Este simplu, fiindca iti doresti sa platesti mai putin. Toate kit-urile vin cu TRANSPORT GRATUIT si cu o reducere de pret semnificativa, comparativ cu achizitionarea produselor individuale.

KitProfesionisti
-8 Produse

Referinte specifice

chat Comentarii (0)