• La reducere!
  • Pachet
Kit Extensii Gene Fir cu Fir IBeauty Incepatori
  • Kit Extensii Gene Fir cu Fir IBeauty Incepatori

Kit Extensii Gene Fir cu Fir IBeauty Incepatori

350,00 lei

In loc de 393,00 lei

Acest pachet contine

Adeziv IBeauty Ultra Bonding 5ml pentru extensii gene fir cu fir
Adeziv Gene IBeauty Ultra Bonding 5ml
48,00 lei
x 1
Remover Gel IBeauty 15ml pentru extensii gene fir cu fir
Remover Gel IBeauty 15ml pentru Extensii Gene
35,00 lei
x 1
Primer IBeauty 15ml pentru extensii gene fir cu fir
Primer IBeauty 15ml pentru Extensii Gene
35,00 lei
x 1
Penseta Dreapta Extensii Gene Vetus ST-12
Penseta Dreapta Extensii Gene Vetus ST-12
37,00 lei
x 1
Penseta Curbata Extensii Gene Vetus ST-15
Penseta Curbata Extensii Gene Vetus ST-15
37,00 lei
x 1
Betisoare Microbrush (100 buc) Culoare-Albastru
21,00 lei
x 1
Periute Mascara (50 buc)
22,00 lei
x 1
Plasturi cu Gel pentru Extensii Gene fir cu fir
Plasturi cu Gel pentru Extensii Gene
2,00 lei
x 5
Banda Medicala Micropore de Hartie 9m
5,00 lei
x 1
Piatra Jad pentru Adeziv Extensii Gene
Piatra Jad pentru Adeziv Extensii Gene
15,00 lei
x 1
Pompa uscare Extensii Gene
16,00 lei
x 1
Set 30 Stickere din Aluminiu pentru Piatra Jad
5,00 lei
x 1
Set 10 Inele pentru Adeziv Gene
Inel pentru Adeziv Gene (1 buc)
1,00 lei
x 2
Suport Adeziv Gene tip Floare (1 buc)
Suport Adeziv Gene tip Floare (1 buc)
2,00 lei
x 1
Masca medicinala din bumbac de protectie pentru fata
Masca Reutilizabila din Bumbac pentru Protectia Fetei
5,00 lei
x 1
MIX Extensii Gene Fir cu Fir Mink Premium Curbura D IBeauty
MIX Extensii Gene Mink Premium IBeauty
49,00 lei
x 2
Cantitate
favorite
1
LA COMANDA

  • Plata online cu cardul Plata online cu cardul
  • TRANSPORT GRATUIT peste 250 lei TRANSPORT GRATUIT peste 250 lei

Pentru cine este recomandat Kit-ul de Extensii Gene Fir cu Fir IBeauty Incepatori?

Daca esti la inceput de drum in tehnica de aplicarea a extensiilor de gene fir cu fir,  Kit-ul de Extensii Gene Fir cu Fir IBeauty Incepatori este tot ceea ce ai nevoie. El contine toate produsele necesare pentru orice profesionist. Acesta asigura cantitatile optime pentru fiecare produs, astfel incat sa fii sigura ca poti finaliza cu succes primele lucrari pe care le vei avea.

Ce contine Kit-ul de Extensii Gene Fir cu Fir IBeauty Incepatori?

Kit-ul contine nu mai putin de 12 tipuri de produse diferite, care te vor ajuta sa obtii cele mai bune lucrari in siguranta:

- 2x Casete de MIX-uri de Extensii Gene Fir cu Fir IBeauty Mink Premium. Curbura si dimensiunile le poti alege chiar tu. Daca nu te descurci, nu ezita sa ne contactezi, iar unul dintre specialistii Bellezza iti va face recomandarile potrivie.

- 1x Adeziv Gene IBeauty Ultra Super 5ml - Adezivul fiind printre cele mai importante elemente in asigurarea unei lucrari exceptionale, am decis sa iti oferim unul dintre cei mai buni adezivi existenti pe piata. Acesta are un timp de uscare de 1-2 secunde, ideal pentru primele lucrari.

- 1x Remover Gel IBeauty 15ml pentru Extensii Gene - Daca clienta are deja extensii de gene aplicate, va fi nevoie sa le indepartezi. Remover-ul gel de la IBeauty are un efect rapid si nu dauneaza pielii, fiind hipoalergenic. Foloseste-l cu incredere!

- 1x Primer IBeauty 15ml pentru Extensii Gene - Aplica primerul inainte sa folosesti adezivul, astfel acesta va avea o priza mai buna si genele se vor mentine intacte o perioada lunga de timp.

- 1x Penseta Dreapta Extensii Gene Vetus ST-11 - O lucrare exceptionala nu poate fi realizata decat cu o penseta de precizie. Iti oferim una dintre cele mai calitative pensete existente pe piata.

- 1x Penseta Curbata Extensii Gene Vetus ST-15 - Orice specialista in domeniu are mai multe pensete. Intotdeauna trebuie sa ai la indemana o penseta curbata si una dreapta. Vetus ST-15 este o penseta curbata de calitate, care iti va usura foarte mult munca.

- 1x Set 100 buc Betisoare Microbrush - Te vor ajuta sa cureti genele de surplusul de adeziv, primer, remover si alte solutii.

- 5x Set 2 bucati Plasturi cu Gel pentru Extensii Gene - Aplica-i sub ochii clientei pentru a proteja pielea clientei si a indeparta mai usor surplusul.

- 1x Banda Medicala Micropore de Hartie 9m - Banda se poate folosi si ca inlocuitor pentru plasturii cu gel. Avand 9 metri lungime, poti fi sigura ca iti va ajunge o perioada indelungata.

- 1x Piatra Jad pentru Adeziv Extensii Gene - Piatra jad are o temperatura scazuta, ceea ce ajuta la prelungirea timpului de uscare a adezivului. Fiind la inceput, o sa fie una dintre cele mai bune investitii pe care poti sa le faci.

- 1x Pompa uscare Extensii Gene - Te va ajuta sa usuci mai repede genele clientei.

- 1x Set 30 Stickere din Aluminiu pentru Piatra Jad - O piatra jad folosita des fara stickere se poate murdarii si devine inestetica si neigienica. Iti oferim stickerele pentru a ne asigura ca respecti si cele mai stricte norme de igiena.

- 1x Periute Mascara pentru Extensii Gene (10 buc) - Sunt unele dintre cele mai utile accesorii de care ai nevoie in aplicarea extensiilor de gene fir cu fir. Cum nu poti face suc de portocale, fara portocale, nu poti aplica extensii de gene fir cu fir corect, fara periute mascara.

- 2x Inel pentru Adeziv Gene (1 buc) - O sa ne iubesti pentru acest produs. Este foarte util in timp ce lucrezi, deoarece genele si adezivul vor fi mereu la indemana.

- 1x Suport Adeziv Gene tip Floare (1 buc) - Daca nu iti doresti sa desfaci si sa pui capacul de fiecare data cand ai nevoie de adeziv, iti oferim acest suport. Poti lucra timp de doua ore fara sa mai fie nevoie sa completezi cu adeziv. Siliconul de calitate pastreaza adezivi in cea mai buna conditie.

- 1x Masca Reutilizabila din Bumbac pentru Protectia Fetei - Procedura de aplicare de extensii de gene fir cu fir presupune intrarea in contact cu foarte multe persoane la o distanta foarte mica. Costul cu mastile de unica folosinta poate deveni unul destul de important pentru bugetul tau, mai ales la inceput de drum. De aceea, noi iti oferim o masca din bumbac, pe care o poti spala si steriliza prin calcare, ori de cate ori ai nevoie.

Exista Kit-uri pentru aplicarea de extensii de gene fir cu fir mai ieftine?

Este foarte posibil sa existe, dar nu iti recomandam sa le achizitionezi. De ce? Fiindca exista posibilitatea ca produsele sa fie de calitate mai slaba sau sa fie contrafacute. Poate ca poti purta produse contrafacute, dar sa le aplici atat de aproape de ochi, poate poate avea efecte grave si ireversibile asupra sanatatii tale si a clientelor. 

Exista si asa zisele "kit"-uri care nu contin toate produsele de care ai nevoie si in acest caz nu vei putea realiza lucrari de calitate. Asta se poate traduce prin cliente nemultumite si sfarsitul unei cariere ce poate sa iti aduca venituri destul de mari si placerea de a vedea fericire pe fata clientelor.

Acesta este un kit complet pentru o profesionista?

Da, acesta este un kit complet, pe care orice profesionista in domeniu il poate folosi pentru a realiza lucrari de calitate. Desigur, exista multe alte instrumente, accesorii si solutii pe care o profesionista le foloseste in timpul procedurii de aplicare a extensiilor de gene fir cu fir, dar acestea vin sa iti usureze munca, alaturi de niste costuri suplimentare. Noi avem inca doua kit-uri: Kit Extensii Gene IBeauty pentru Avansati si Kit Extensii Gene IBeauty pentru Profesionisti.

Pot solicita o cantitate mai mare dintr-un produs existent in kit?

Desigur, tot ce trebuie sa faci este sa dai comanda pentru kit-ul dorit, iar in momentul in care unul dintre colegii nostri va suna pentru confirmare, te rugam sa ii comunici ca vrei sa aduci modificari asupra cantitatilor. 

De ce sa comand un kit pentru aplicarea extensiilor de gene fir cu fir in locul produselor individuale?

Este simplu, fiindca iti doresti sa platesti mai putin. Toate kit-urile vin cu TRANSPORT GRATUIT si cu o reducere de pret semnificativa, comparativ cu achizitionarea produselor individuale.

KitIncepatori
-38 Produse

Referinte specifice

chat Comentarii (2)
Nota